Ellen & Fred

Jubileum van 25 jaar liefde

Trouw jubilieum | Bistro Boschoord
Muziek | Bakfiets ‘Play It Again Sam’
BYO Events | Event Manager
Ellen & Fred:
Toen wij in het voorjaar van 2017 bij toeval in contact met Anke van BYO Events kwamen, was onze eerste reactie: een weddingplanner, wat moeten we daar nu toch mee? Er was immers helemaal geen sprake van een bruiloft! Maar vooruit laten we er een gesprekje aan wagen. Nadat we de deur achter Anke dicht deden, keken we elkaar aan en zeiden: hier gaan we mee in zee.
Vanaf dat moment voelden de voorbereidingen van ons feest (100 genodigden, nazomer) een stuk lichter en aangenamer. Anke gaf ons direct het gevoel dat ze wist waar ze het over had. Luisterde eerst heel goed naar ons feestidee en gaf ons terug hoe zij een ander begreep. Perfect!. Vervolgens opperde zij enkele voorstellen, legde ons opties voor, deed suggesties en gaf ons enig huiswerk. Het plezierige was vooral dat zij onze nog-lang-niet-zo-duidelijke-ideeën hielp concreter te maken, maar zonder dat zij het van ons overnam. Het bleef, nee, sterker, het werd nu nog meer ons feest. De voorbereidingen verliepen vlekkeloos en van stress was nauwelijks (meer) sprake. Vol vertrouwen keken wij uit naar onze Lazy Sunday Afternoon. De enige spelbreker zou het weer nog kunnen zijn; maar ook daar bleef Anke heel relaxed onder en had eventueel plan B paraat.
De feestmiddag/-avond is zeer naar wens verlopen. De prettige wijze waarop Anke samen met haar medewerkers alles regelden en organiseerden, was voortreffelijk: veel oog voor detail, sfeer, tussentijds even contact, inspringen waar nodig, aanwezig, maar op de achtergrond. Deze aanpak heeft zeer bijgedragen aan een uiterst geslaagde feestmiddag. Al tijdens maar ook later kregen we hierover de nodige  complimenten van onze gasten. Ook de nazorg: opruimen, afhandelen/ retour van zaken, transparantie met betrekking tot facturering, hebben wij als zeer aangenaam en vooral zorgzaam ervaren.
Tot slot: bij ons volgende feest gaat de eerste uitnodiging naar Anke!