Later als ik groot ben…

Vroeger kreeg ieder kind de vraag wat hij of zij later zou willen worden. President, astronaut, prinses of brandweerman zijn de oh zo schattige (en nog heerlijke naïeve antwoorden).
Mijn antwoord? “later als ik groot ben, wil ik een lief meisje worden”. Toen ik dat eenmaal was, moest ik natuurlijk mijn beeld bijschaven. Het werd mijn droom om weddingplanner te worden.

Jaren later begonnen als bijbaan maar uitgegroeid tot vaste hulp, zat ik met bruidsparen aan tafel kennismakingsgesprekken te voeren voor de trouwlocatie PUUR Lage Vuursche. Beseffend dat ik eventmanager van onder andere een trouwlocatie was, kwam ‘weddingplanner’ plotseling dichtbij. Wat genoot ik hiervan. En waar sommige trouwlocaties stoppen met bemiddelen, ging ik 10 stappen verder. Realiserend dat ik ervaring aan het opbouwen was, vond ik het tijd om voor mezelf te beginnen en verder te kijken dan regio Utrecht/Lage Vuursche. Het ontstaan van Bring Your Own Events. Dit klinkt als een soepel verloop, maar hier gaan natuurlijk maanden wikken en wegen over een eigen onderneming, opzetten van een portfolio, bouwen van een website (poeh) en nog andere ‘kleine’ obstakels aan vooraf.

Hoewel bruiloften en evenementen organiseren hard aanpoten is, geniet ik van iedere minuut! Een bruidspaar die de bruiloft van hun dromen heeft gekregen, mede mogelijk gemaakt door mij, is een fantastisch gevoel.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *